Ældre nyheder

Tidligere i 2011

Februar 2011: Har skrevet Wikipediasider om Bent Lumholt og Thormod Kidde.

Februar 2011: Danmarks Radio sælger min kending til Tolkiens “Eventyret om ringen” som mobilringetone.

Januar 2011: Christian Søgaard Trio har netop udgivet en cd med Pernille Plætners og mine numre. Titlen er “Skør, skæv og svimmel – Jazz, viser og verdensmusik”. Lyt til nummeret “Den Sorte Bastian” fra CD’en.

Nyheder 2010

December 2010: ÅRHUS TEATER, H. C. ANDERLEDES, 4. december kl. 10.30. Dorte Hansen Carlsen lægger stemme, energi og humør til min gendigtning af nogle af H. C. Andersens eventyr. Her kan vi forny vores bekendtskab med Karl Klods, der finder et udsplattet pindsvin på Helsingør-motorvejen og lever lykkeligt til sine dages ende, mens prinsessen sidder i et hul i jorden og graver med en rusten spade. Varighed 90 minutter.

December 2010: Fru Hansen i Nyborg tilbyder i december fru Hansen pulekaffe – smager pissegodt !

November 2010: Har arbejdet sammen med JA-film i Århus og komponisten Ane Østergaard om tegnefilmsserie over de ækle æventyr.

November 2010: Elever og lærere fra Askov Efterskole opfører tirsdag den 30. november et teaterstykke på Teatret Møllen i Haderslev. Stykket har titlen “>Æv § En# Tyr med mere”, og er baseret på mine historier.

Oktober 2010: Følgende albums og bøger genudgivet: “Mak og Mesterværker”, samlet udgave af “Rune T 1-3: Litterærlige klassikere, Den Lilla Møghætte og pulven og Høvlens Hund og Ib Å”. Sælges i supermarkeder og hos diverse boghandlere.

September 2010: “Troldehistorien” lavet i samarbejde med Henning Kure og Peter Madsen bliver genudgivet.

Forsiden til "Den Lilla Møghætte og pulven". Illustreret af Frank Brahe.

September 2010: De tre første numre i serien med “Søde Sally Sukkertop og andre ækle æventyr” bliver genudgivet sammen med “Adam Stråskægs Paradis” 1 til 4 og “Jul Per Vers” lavet i samarbejde med Jørgen Mogensen.

September 2010: Udgivelse af “Den Lilla Møghætte og pulven” illustreret af herlige Frank Brahe.

August 2010: Hjemvendt fra 14 dage i forfatteren William Heinesens hus på Færøerne for at lave research på ny roman bygget over legenden om den flyvende hollænder. Se beskrivelse af turen under Fotofortællinger.

August 2010: Har sammen med musikeren Ane Østergaard og JA-film lavet én af fem kortfilm til Århus Festuge i august.

Juni 2010: Udgivelse af billedbogen “Hærge-Hans Og Grimme Grete” illustreret af Herlige Frank Brahe.

Januar 2010: Oplæg og idé til frimærke for Børnecancerfonden. Tegning Flemming Quist Møller.

Forsiden til "Hærge-Hans og Grimme Grete". Illustreret af Frank Brahe.

Frimærke til Børnecancerfonden.

___________